Pusdienu līdzņemšanai uz darbu ir savi plusi un mīnusi. Šodien mēs tos izvērtēsim un pieliksim punktu diskusijai – ņemt vai neņemt pusdienas līdzi uz darbu?
Plusi
Pirmais no plusiem noteikti ir finansiālā izdevīguma faktors – ņemt uz darbu līdzi pusdienas ir daudz lētāk nekā katru dienu maksāt par maltīti kādā kafejnīcā vai veikalā.
Otrais pluss pusdienu ņemšanai līdzi ir maltītes plānošana – tu sev līdzi paņemsi kaut ko veselīgāku un kompleksāku nekā tu nopirktu kafejnīcā vai veikalā.
Trešais pluss – radošums. Ja tu nevēlies ēst katru dienu vienu un to pašu, tu dažādosi savu ēdienkarti pats un gatavosi to, ko nekad iepriekš neesi gatavojis.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Pāršķir lapu, lai uzzinātu mīnusus pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu!
Tevi noteikti interesēs
- Ļoti strauji tuvojas ”Rietumu anticiklons”: 6.decembris nesīs kardinālas pārmaiņas laikapstākļos
- Stiprs sals vai atgriezies rudens: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi Latvijā būs līdz 10. decembrim
- Kā padarīt augus spēcīgus un veselus: pielietoju šo uzlējumu, un rezultāts pārsteidza
- Kā es uzglabāju kartupeļus dzīvoklī pat aprīlī, kā no pagraba: tie nesadīgst, nepūst, un neviena bojāta kartupeļa
- “Mēs bieži paši sev esam pretrunīgi…”: dziedātāji Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels nākuši klajā ar negaidītiem jaunumiem (+ VIDEO)
- Rīgas veikalā kasiere aizmirsa ielikt nopirkto vistu manā maisiņā – skrēju atpakaļ, bet kasiere man paziņoja šo un izdzina







