Pusdienu līdzņemšanai uz darbu ir savi plusi un mīnusi. Šodien mēs tos izvērtēsim un pieliksim punktu diskusijai – ņemt vai neņemt pusdienas līdzi uz darbu?
Plusi
Pirmais no plusiem noteikti ir finansiālā izdevīguma faktors – ņemt uz darbu līdzi pusdienas ir daudz lētāk nekā katru dienu maksāt par maltīti kādā kafejnīcā vai veikalā.
Otrais pluss pusdienu ņemšanai līdzi ir maltītes plānošana – tu sev līdzi paņemsi kaut ko veselīgāku un kompleksāku nekā tu nopirktu kafejnīcā vai veikalā.
Trešais pluss – radošums. Ja tu nevēlies ēst katru dienu vienu un to pašu, tu dažādosi savu ēdienkarti pats un gatavosi to, ko nekad iepriekš neesi gatavojis.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Pāršķir lapu, lai uzzinātu mīnusus pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu!
Tevi noteikti interesēs
- Strauji tuvojas Zemei: zinātnieki atklāj jaunus, bažīgus faktus par mīklaino kosmosa objektu, kas Saules sistēmu sasniegs oktobra beigās
- Sievas tēvs mani teiksim tā – nemīlēja, bet viss mainījās vienas situācijas ietekmē; tagad izstāstu jums visu patiesību
- Rīgas lielveikala kasiere atklāja, kurus 12 produktus pati nepērk un arī neiesaki citiem
- Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, jo gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes – īpašie pelmeņi pannā
- Pēc tam, kad līgavainis aizbēga no kāzām, es nolēmu precēties ar pirmo, kuru satikšu
- Parasts lēts sūklis, bet tik daudz priekšrocību- ieliku ledusskapī un uzreiz efekts; stāsta pieredzējusi japāņu mājsaimniece