Pusdienu līdzņemšanai uz darbu ir savi plusi un mīnusi. Šodien mēs tos izvērtēsim un pieliksim punktu diskusijai – ņemt vai neņemt pusdienas līdzi uz darbu?
Plusi
Pirmais no plusiem noteikti ir finansiālā izdevīguma faktors – ņemt uz darbu līdzi pusdienas ir daudz lētāk nekā katru dienu maksāt par maltīti kādā kafejnīcā vai veikalā.
Otrais pluss pusdienu ņemšanai līdzi ir maltītes plānošana – tu sev līdzi paņemsi kaut ko veselīgāku un kompleksāku nekā tu nopirktu kafejnīcā vai veikalā.
Trešais pluss – radošums. Ja tu nevēlies ēst katru dienu vienu un to pašu, tu dažādosi savu ēdienkarti pats un gatavosi to, ko nekad iepriekš neesi gatavojis.
Lasi vēl: Kādām uzkodām priekšroku dod uztura speciālisti? SVARĪGI!
Pāršķir lapu, lai uzzinātu mīnusus pusdienu ņemšanai līdzi uz darbu!
Tevi noteikti interesēs
- Viens darbs, kas mums visiem ir jāpaveic dārzā līdz novembra beigām, pēc eksperta domām
- Mans reiss tika atcelts, un es atgriezos mājās — toreiz vēl nezināju, ka šie trīs stundas izmainīs visu manu dzīvi
- Sinoptiķi prognozē 2026.gada pavasari: ”Gaidāms pavasaris ar vasaras cienīgu uznācienu”
- Stādiet šo ziedu jau tagad – novembrī, lai ziemā tie ziedētu skaisti violetos toņos un priecētu jūsu acis
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Deviņas putnu sugas, kuras tu noteikti nevēlies redzēt savā pagalmā: vairāk sliktuma nekā labuma







